AutoCommerce powered by Autosoft

AutoCommerce 9.3

AC Login

Weet u uw wachtwoord niet meer?
Klik hieronder op ‘Wachtwoord vergeten’, vul uw e-mailadres in en vraag een nieuw wachtwoord aan. Tip: Sla deze op in uw administratie.
 • Autobedrijf van der Straten

  Autobedrijf van der Straten

  Autobedrijf van der Straten heeft een nieuwe responsive AutoWebsite van Autosoft gelanceerd. AutoWebsite Pro in Matador-design Het autobedrijf uit Hoesnbroek heeft gekozen voor de Pro-uitvoering van ons moderne Matador-design. De website bevat onder andere een mooie XL-fotoslideshow , uitgelichte voertuigen en verschillende online contactformulieren voor oa. een zoekopdracht en werkplaatsafspraak. Door de website te combineren met AutoCommerce occasionbeheer in ene mooie Gallery-weergave, zijn ze helemaal klaar voor de verkoop van hun occasions. Uiteraard is de website te bekijken op alle apparaten, omdat de website responsive is. Het scherm past zich hierdoor automatisch aan op zowel de laptop, als de tablet en de mobiele telefoon. Daardoor is de site altijd goed te lezen voor elke bezoeker. Bekijk de AutoWebsite van Autobedrijf van der Straten Bekijk de nieuwe website zelf op www.autovdstraten.nl

 • UPDATE, AutoCommerce 9.3!

  UPDATE, AutoCommerce 9.3!

  De nieuwe update van AutoCommerce is live! Hier hebben we met ons team hard aan gewerkt en wij zijn trots dat jij hier nu mee aan de slag kunt gaan. Alles blijft op de vertrouwde plek, maar we hebben een aantal nieuwe features toegevoegd: Werkplaatsdiensten zijn toegevoegd aan onze AutoWebsite Lite, welke door jezelf te configureren is in AutoCommerce. 360 Interieurfoto’s worden vanaf nu automatisch doorgestuurd naar o.a. AutoScout24. Het is nu mogelijk submodellen toe te voegen in de basisgegevens van het voertuig. Hierdoor worden de zoekportalen nóg beter gevoed! Op veler verzoek zijn de overzichtsfoto's op het tabblad media verbeterd. Het opvragen van Carfax-rapporten is geoptimaliseerd voor mobiele weergave. Ga nu aan de slag met AutoCommerce en ontdek wat jij allemaal uit je online verkoop kunt halen! Heb jij nog vragen? Wij helpen je graag!

 • Geslaagd evenement in samenwerking met DCDW

  Geslaagd evenement in samenwerking met DCDW

  Geslaagd evenement ‘Cutting Edge Tactics to make you better in 2020’ in samenwerking met DCDW 20 en 21 November organiseerden #DCDW en Autosoft de Workshop ‘Cutting Edge Tactics to make you better in 2020’. Dit geslaagde evenement werd door veel van onze relaties bezocht en als zeer leerzaam ervaren! [gallery link="file" size="wcstandard" ids="8431,8432,8430"] Kon je er, om welke reden dan ook, niet bij zijn? Klik dan hier voor een nabeschouwing: Steven Worrell van Live Person Automotive en zijn visie over een Direct Messaging wereld Malte Krüger van Mobile.de en zijn verhaal over de online automotive Kevin Frye, Ecommerce Director van de Jeff Wyler Group Begin 2020 zullen we wederom een evenement organiseren met de Digital Car Dealer Workshop. Wil jij hier als gewaardeerde Autosoft-relatie bij aanwezig zijn? Houd dan onze website in de gaten!