AutoCommerce powered by Autosoft

AutoCommerce 9.0

AC Login

Weet u uw wachtwoord niet meer?
Klik hieronder op ‘Wachtwoord vergeten’, vul uw e-mailadres in en vraag een nieuw wachtwoord aan. Tip: Sla deze op in uw administratie.
 • CARFAX in AutoCommerce

  CARFAX in AutoCommerce

  CARFAX is wereldwijd marktleider in voertuighistorie. Al meer dan 30 jaar helpen de voertuighistorierapporten van CARFAX tienduizenden autobedrijven bij het maken van de beste keuze bij de inruil/inkoop/taxatie van handelsvoorraad. Ook de grotere voertuigbranche, groothandelaren en verzekeraars zijn gebaat bij de diensten van CARFAX om zichzelf te beschermen tegen o.a. fraude. Naast Nederland is CARFAX actief in vele Europese landen en geheel Noord-Amerika. Dagelijks dragen duizenden bronnen, zoals overheden, verzekeraars, handhavers en autobedrijven/werkplaatsen bij aan het meest complete rapport wat er momenteel in de markt beschikbaar is. Autosoft heeft het voor jou mogelijk gemaakt dat je snel en eenvoudig toegang krijgt tot deze rapportages. Zo hebben wij een slimme integratie gebouwd waarin je direct te zien krijgt hoeveel meldingen CARFAX beschikbaar heeft voor het ingegeven kenteken. Vervolgens kan met 1 druk op de knop het volledige rapport worden opgehaald. In het rapport komt informatie terug over vorige eigenaren, APK details, kilometerstanden en indien beschikbaar de internationale historie. Daarnaast beschikt CARFAX als enige over unieke onderhouds- en reparatiedata, zoals: onderhoud uitgevoerd volgens fabrieksschema remblokken vervangen; remvloeistof vervangen; distributieriem vervangen; accu vervangen; band(en) vervangen; ruitenwissers vervangen. Dit rapport is per direct beschikbaar voor alle AutoCommerce gebruikers. Bekijk deze nieuwe dienst nu in je AutoCommerce account! Het CARFAX rapport kun je in AutoCommerce opvragen op het tabblad basisgegevens bij het voertuig. De kosten hiervan zijn €10,00 per aanvraag. Vragen? Wij helpen je graag.

 • Actief op sociale media

  Actief op sociale media

  Je kunt het niet meer wegdenken, je bedrijf promoten zonder online actief te zijn. Naast een AutoWebsite van Autosoft, waar jij je online showroom op een mooie manier kunt presenteren, is het ook een mooie aanvulling om actief te zijn op sociale media. Een goedkopere en makkelijkere connectie met jouw klanten is er bijna niet. Je bent toegankelijk en klanten zullen sneller en makkelijker naar je toekomen als ze vragen hebben. Maar hoe pak je dit nu precies aan? Allereerst, zorg ervoor dat je een account maakt. Welke sociale media past precies bij jouw bedrijf? En hoeveel sociale media wil je gaan beheren? De makkelijkste stap is om te beginnen met facebook, toegankelijk en simpel. Daarnaast kun je ook alles wat je op facebook plaatst delen op instagram en twitter. Wat moet ik nu precies gaan delen? Dat is natuurlijk aan jou! Zorg voor eenheid en herkenbaarheid. Je kunt bijvoorbeeld elke week een vast item posten, zo blijf je actief en blijven klanten jouw zien. Kies bijvoorbeeld voor de auto van de week. Je plaatst een afbeelding van deze auto met een leuke tekst. Is elke week je iets te veel? Je kunt dit ook maandelijks doen. Onderscheid je van de rest Staat jouw tijdlijn vol met auto’s? Wat zouden je concurrenten plaatsen? Wees origineel en bedenk een keer iets anders! Dit vinden je volgers leuk om te zien en te lezen en je valt op! Bijvoorbeeld een leuke gebeurtenis in jullie bedrijf. Blijf actief Niets is minder dan een dood account. Zorg ervoor dat je actief blijft door te blijven posten. Lukt het niet omdat je druk bent met andere dingen? Het duurt maar een paar minuten. Zorg voor de terugkomende items, zo heb je altijd iets om te plaatsen. Meer weten? We helpen je natuurlijk graag!

 • Averdonk Auto’s

  Averdonk Auto’s

  Averdonk Auto's heeft een nieuwe responsive AutoWebsite van Autosoft gelanceerd. AutoWebsite Business in Vanquish-design Het autobedrijf uit Hengelo heeft gekozen voor de Business-uitvoering van ons luxe Vanquish-design. Hierbij horen onder andere willekeurig ingeladen XL-foto's en een aantal quick-links op de homepagina. Door de website te combineren met AutoCommerce occasionbeheer zijn de voertuigen goed vindbaar op Google. Met een Gallery-Weergave hebben ze een mooie heldere voertuigpresentatie en zijn ze helemaal klaar voor de online verkoop van hun voertuigen. De website is uiteraard responsive en daardoor geschikt voor alle typen apparaten en browsers. Bekijk de AutoWebsite van Averdonk Auto's Bekijk de nieuwe website zelf op www.averdonkautos.nl