AutoCommerce powered by Autosoft

AutoCommerce 9.2

AC Login

Weet u uw wachtwoord niet meer?
Klik hieronder op ‘Wachtwoord vergeten’, vul uw e-mailadres in en vraag een nieuw wachtwoord aan. Tip: Sla deze op in uw administratie.
 • SAVE THE DATE! 20 oktober 2019

  SAVE THE DATE! 20 oktober 2019

  Zondag 20 oktober wordt de altijd spectaculaire Conrad Twente Rally gereden. Voor de 36e keer vindt dit autosportevenement, met jaarlijks zo’n 30.000 bezoekers, plaats in Hengelo. Als klant van Autosoft kan jij hier exclusief bij aanwezig zijn! Speciaal voor Autosoft-klanten hebben wij twee VIP-kaarten geregeld voor dit bijzonder mooie evenement. Hiermee kun jij in onze VIP-tent mét tribune onder het genot van een hapje en een drankje de rally bekijken. We hebben een beperkt aantal kaarten. Meld je dus snel aan in je AutoCommerce-account! Dat is optimaal genieten op een toplocatie! Wil je vast voor genieten? Bekijk dan de filmpjes en foto’s van afgelopen jaren.

 • I.C. Cars

  I.C. Cars

  I.C. Cars heeft een nieuwe responsive AutoWebsite van Autosoft gelanceerd AutoWebsite Business in Matador-design Het autobedrijf uit Wezep heeft gekozen voor een Business-uitvoering in ons overzichtelijke Matador-design. De website bevat onder andere verschillende tabjes voor snel contact, waaronder een WhatsApp knop. Daarnaast hebben zij de site uitgebreid met een XL Slideshow in de kop van de website. In combinatie met AutoCommerce Premium is het autobedrijf weer helemaal up-to-date! Uiteraard is de website te bekijken op alle apparaten, omdat de website responsive is. Het scherm past zich hierdoor automatisch aan op zowel de laptop, als de tablet en de mobiele telefoon. Daardoor is de site altijd goed te lezen voor elke bezoeker. Bekijk de AutoWebsite van I.C. Cars Bekijk de nieuwe website zelf op www.iccars.nl

 • CARFAX opvragen met chassisnummer

  CARFAX opvragen met chassisnummer

  CARFAX is wereldwijd marktleider in voertuighistorie. Al meer dan 30 jaar helpen de voertuighistorierapporten van CARFAX tienduizenden autobedrijven bij het maken van de beste keuze bij de inruil/inkoop/taxatie van handelsvoorraad. Ook de grotere voertuigbranche, groothandelaren en verzekeraars zijn gebaat bij de diensten van CARFAX om zichzelf te beschermen tegen o.a. fraude. Naast Nederland is CARFAX actief in vele Europese landen en geheel Noord-Amerika. Dagelijks dragen duizenden bronnen, zoals overheden, verzekeraars, handhavers en autobedrijven/werkplaatsen bij aan het meest complete rapport wat er momenteel in de markt beschikbaar is. Autosoft heeft het voor jou mogelijk gemaakt dat je snel en eenvoudig toegang krijgt tot de Carfax-rapportages. Eerder meldden we al, dat dit mogelijk is op basis van kentekeninvoer. Inmiddels is het echter tevens mogelijk om op basis van het chassisnummer het rapport op te vragen! Zo hebben wij een slimme integratie gebouwd waarin je direct te zien krijgt hoeveel meldingen CARFAX beschikbaar heeft voor het opgevraagde voertuig. Vervolgens kan met één druk op de knop het volledige rapport worden opgehaald. In het rapport komt informatie terug over vorige eigenaren, APK details, kilometerstanden en, indien beschikbaar, de internationale historie. Daarnaast beschikt CARFAX als enige over unieke onderhouds- en reparatiedata, zoals: onderhoud uitgevoerd volgens fabrieksschema remblokken vervangen; remvloeistof vervangen; distributieriem vervangen; accu vervangen; band(en) vervangen; ruitenwissers vervangen. Dit rapport is per direct beschikbaar voor alle AutoCommerce gebruikers. Bekijk deze dienst nu in je AutoCommerce account! Waar kan ik Carfax rapporten opvragen? Het CARFAX rapport is in AutoCommerce op te vragen via het menu, maar kan ook in het tabblad basisgegevens van het voertuig worden opgevraagd. De kosten per rapport bedragen €8,00.